Scandic Grand Central
Kungsgatan 70,
111 20 Stockholm,
Sverige
tlf: +46 8 512 520 00
fax: +46 8 512 520 11
grandcentral@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Grand Central

      Hotel Scandic Grand Central ligger i det centrale Stockholm og er tæt på Stockholm Central Station, butikscentre og attraktioner.

      Hotel Scandic Grand Central ligger på klassisk jord i Stockholm og den smukke bygning er 130 år gammel. Hotellet ligger midt i Stockholm og er tæt på Stockholms hovedbanegård med tog, metro, busser og Arlanda Express. Hotellet ligger også tæt ved Stockholms bedste shoppingmuligheder, restauranter og anden underholdning. Hotellet er også et glimrende udgangspunkt, hvis du vil se Stockholms seværdigheder

      Her på hotel Scandic Grand Central kan du nyde en lækker middag eller en dejlig drink i restaurant Teaterbrasseriet, mens du lytter til levende musik i Acoustic Bar. Vi har også et moderne fitnessrum, så du kan holde dig i form under dit ophold hos os. Har du planer om at holde møde, konference eller fest? Vi kan tilbyde fleksible møde- og konferencelokaler for op til 120 deltagere. Som hotelgæst har du også gratis trådløs internetforbindelse på dit hotelværelse og i fællesområder


      Scandic Grand Central har 391 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Grand Central er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Grand Centrals miljømærkning er Svanemærket.

      Scandic Grand Central har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Bromma Lufthavn 9,6 km. Hotellet er 0 km fra togstation.

      Hotel Scandic Grand Central ligger i det centrale Stockholm og er tæt på Stockholm Central Station, butikscentre og attraktioner.

      Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk