Scandic Neptun
Valkendorfsgate 8,
5012 Bergen,
Norge
tlf: +47 55 306800
fax: +47 55 306850
neptun@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Neptun

      Centralt beliggende hotel i Bergen på byens kaj, med 2 restauranter, en bar, en stor samling af moderne kunst, møde- og konferencefaciliteter og trådløst internet.

      Fra hotel Scandic Neptun kan du gå direkte ind i Bergens centrum og besøge Bryggen, Bergens hanseatiske kvarter, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev pingviner, sæler og fisk i Bergens akvarium. Den populære kabelbane, Fløibanen, ligger blot få minutters gang fra hotellet, og med den kommer du nemt til toppen af Fløyen, ét af de syv bjerge, som omgiver Bergen.

      På hotel Scandic Neptun har vi en af Bergens største samlinger af moderne kunst, hvilket giver dig en stor kulturel oplevelse under dit hotelophold i Bergen. Vi er også kendt for vores gourmetmenuer, som serveres på Restaurant Lucullus. Derudover har vi en traditionel bistro og en vin- og champagnebar. Hold møder, konferencer eller arrangementer i et af vores dertil indrettede lokaler på Scandic Neptun, alle med trådløst internet og moderne udstyr


      Scandic Neptun har 130 værelser. 124 af disse er ikkeryger værelser. Scandic Neptun er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Restaurant og bar, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Neptuns miljømærkning er Planlagt.

      Scandic Neptun har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Bergen lufthavn 25 km. Hotellet er 0,5 km fra togstation.

      Hotel Scandic Neptun i det centrale Bergen er placeret på kajen i gåafstand til Bergens største seværdigheder og underholdningstilbud.

      Handicapvenlige værelser, Restaurant og bar, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk