Scandic Paasi
Paasivuorenkatu 5 b,
00530 Helsinki,
Finland
tlf: +358 9 2311 700
fax: +358 9 2311 711
paasi@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Paasi

      Scandic Paasi er Finlands første story hotel, beliggende i Siltasaari midt i Helsinki ved siden af Hakaniemi Market Square og Paasitorni Congress Center.

      Hotel Scandic Paasi ligger centralt i Helsinki ud mod havet, og der er gode transportmuligheder fra hotellet til Helsinki Lufthavn og andre områder i byen. De mest populære seværdigheder i Helsinki, som f.eks. Senate Square, Helsinkis katedral og det travle Market Square er kun 15 minutters gang fra hotellet. Desuden findes der mange teatre, museer, musikcentre og kunstudstillinger i området, som giver masser af oplevelser for kulturelskere. Butikker og restauranter i byens centrum er også kun et stenkast fra hotellet

      De farverige personligheder og interessante begivenheder, der har påvirket dette område, står bag Scandic Paasi-hotellets oprindelige historie. Scandic Paasi og dets indretning er inspireret af områdets lokale personligheder og farverige historie. Besøg hotellet for en hurtig drink eller tilbringe en hel aften i vores bar i lobbyen. Læs avisen, slap af i vores lænestole eller nyd et brætspil i vores bibliotek. Hotellets moderne fitnessrum giver dig glæden ved motion, og der kan lejes stave til stavgang eller en cykel fra receptionen. Vores restaurantmenu er omfattende og varieret. Der er fire interessante og vidt forskellige restauranter forbundet til hotellet


      Scandic Paasi har 170 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Paasi er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet.

      Scandic Paasi har en god beliggenhed.Det ligger 2,1 km fra centrum. Afstand til Helsinki Lufthavn 13 km.

      Scandic Paasi er Finlands første story hotel, beliggende i Siltasaari midt i Helsinki ved siden af Hakaniemi Market Square og Paasitorni Congress Center. Hotellet åbnede i august 2012.

      Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk