Scandic Billingen
Trädgårdsgatan 10,
541 30 Skövde,
Sverige
tlf: +46 500 74 50 00
fax: +46 500 74 50 11
billingen@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Billingen

      Gå lige ind i Skövde bymidte fra det traditionelle Scandic Billingen, bygget i 1888 lige ved siden af stationen.

      Bo lokalt og udforsk Skövdes attraktioner som Skövde Kultur Center og kunstmuseet, eller nyd en udflugt for hele familien til forlystelsesparken Skara Sommarland, 20 km fra hotellet

      Hold dig sund og i form i vores fitnessrum, slap af i saunaen og nyd et velsmagende måltid i Kellman restauranten. Lån en cykel fra receptionen og tag en tur rundt om Mount Billingen. På Scandic Billingen har vi 7 mødelokaler med plads til 2-500 personer. Alle børn er velkomne til Scandic Billingen


      Scandic Billingen har 107 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Billingen er ikke handicapvenligt. Hotellet har: Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Billingens miljømærkning er Svanemærket.

      Scandic Billingen har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Gøteborg Landvetter Lufthavn 170 km. Hotellet er 0,1 km fra togstation.

      Dette traditionelle Skövde Hotel blev bygget i 1888 og er bekvemt placeret ved siden af banegården, i gåafstand fra Skövde centrum.

      Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk