Scandic Bygholm Park
Schüttesvej 6,
8700 Horsens,
Danmark
tlf: +45 75 62 23 33
fax: +45 75 61 31 05
horsens@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Bygholm Park

      Besøg hotel Scandic Bygholm Park, en moderniseret flot herregård i det centrale Horsens og nyd den smukke Bygholm Park omkring hotellet.

      Tilbring en dag eller to på de mange seværdigheder i Horsens, som f.eks. Horsens Kunstmuseum, der ligger inden for 5 km's afstand til Scandic Bygholm Park, eller nyd de smukke omgivelser i Bygholm Park med en picnic tur i det grønne. Kun 2 km fra hotellet finder du fængselsmuseet Horsens Statsfængsel med populære udendørs koncerter og events. Ca. 55 km fra hotellet ligger forlystelsesparken LEGOLAND, en international attraktion for hele familien

      Træn i vores moderne fitnessrum og slap af i saunaen på Scandic Bygholm Park. Udforsk Bygholm Park med en dejlig lang gåtur, som indbyder til både picnic, sport, hygge og leg for alle aldre. Når sulten nærmer sig kan du nyde de traditionelle retter og parkudsigt i restaurant Havestuen eller slapper af med vennerne i baren. Hotellet tilbyder frit trådløst internet overalt og fri adgang til parkering


      Scandic Bygholm Park har 142 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Bygholm Park er ikke handicapvenligt. Hotellet har: Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Bygholm Parks miljømærkning er Svanemærket.

      Scandic Bygholm Park har en god beliggenhed.Det ligger 0,7 km fra centrum. Afstand til Billund Lufthavn 53 km. Hotellet er 0,7 km fra togstation.

      Besøg hotel Scandic Bygholm Park, en moderniseret flot herregård i det centrale Horsens og nyd den smukke Bygholm Park omkring hotellet.

      Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk