Scandic Kramer
Stortorget 7,
211 22 Malm,
Sverige
tlf: +46 40 693 54 00
fax: +46 40 693 54 11
kramer@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Kramer

      Nyd Malmø centrum på det historiske Scandic Kramer fra det 18. århundrede, 5 minutters gang fra Centralstationen.

      Hotel Scandic Kramer er beliggende tæt på Malmøs butikker, restauranter og populære seværdigheder. Attraktioner såsom den berømte Turning Torso, Malmø Rådhus og "Lilla Torget" er alle inden for rækkevidde af hotellet. Malmö Centralstation med lufthavnsbusser, tog og lokale busser er inden for gåafstand. Det tager kun 30 minutter med tog til København. Malmø-Sturup Lufthavn ligger 35 minutters kørsel fra hotellet

      Hotel Scandic Kramer er udført i en smuk bygning fra 1875. Hotellet er renoveret på en måde, der bevarer 1800-tallets charme. I lobbyen bliver du mødt af en fantastisk trappe med originale dekorerede glasruder. Du kan nyde god mad og drikke i vores restaurant og bar, samt på vores veranda. Når du bor hos os kan du holde dig i form i vores træningscenter og slappe af i saunaen. Vi tilbyder også konferencefaciliteter og eventfaciliteter samt trådløst internet på hotellet


      Scandic Kramer har 113 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Kramer er ikke handicapvenligt. Hotellet har: Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Garage, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Kramers miljømærkning er Svanemærket.

      Scandic Kramer har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Malmø Sturup Lufthavn 30 km. Hotellet er 0,2 km fra togstation.

      Det historiske Scandic Kramer fra det 18. århundrede ligger midt i Malmø centrum, 5 minutters gang fra Malmø Centralstation.

      Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Garage, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk