Scandic Norra Bantorget
Wallingatan 15,
111 24 Stockholm,
Sverige
tlf: +46 8 517 670 00
fax: +46 8 517 670 11
norrabantorget@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Norra Bantorget

      Bo centralt på Scandic Norra Bantorget, der ligger i gåafstand til Stockholms bedste forretninger, teatre og andre forlystelser.

      Hotel Scandic Norra Bantorget har en fantastisk beliggenhed i Stockholm. Hotellet er tæt på Stockholms seværdigheder, gode shoppingmuligheder, populære restauranter og masser af underholdningstilbud. Det populære spa, Centralbadet er lige rundt om hjørnet fra hotellet. Stockholms hovedbanegård med lufthavnsbusser, tog og metro er i gåafstand fra hotellet

      På Scandic Norra Bantorget kan du nyde en dejlig middag i vores moderne restaurant, og hvis du foretrækker et let måltid eller blot ønsker at slappe af med en drink eller kop kaffe, er du velkommen i vores lounge og bar. Om sommeren kan du nyde solen på vores terrasse. Lån vandrestave og tag en tur rundt i Stockholms gader. Vi har også cykler du kan låne ved henvendelse i hotellets reception. Vi tilbyder fri trådløs internet på hele hotellet


      Scandic Norra Bantorget har 237 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Norra Bantorget er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Restaurant og bar, Minibutik, Trådløst internet. Scandic Norra Bantorgets miljømærkning er Svanemærket.

      Scandic Norra Bantorget har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Arlanda lufthavn 45 km. Hotellet er 0,5 km fra togstation.

      Bo på det centrale Scandic Norra Bantorget, der ligger i gåafstand til Stockholms bedste forretninger, teatre og attraktioner.

      Handicapvenlige værelser, Restaurant og bar, Minibutik, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk