Scandic Plaza Turku er beliggende i centrum af byen, tæt på markedet og gågaden. Når du bor på Scandic Plaza kan du nyde shopping i Hansa shoppingcenter overfor hotellet og udforske Turkus seværdigheder, så som Turku Katedralen. Turkus restauranter og shoppinggader ligger kun en kort gåtur fra hotellet.

 


Scandic Plaza
Yliopistonkatu 29,
20100 Turku,
Finland
tlf: +358 2 33 200
fax: +358 2 33 20111
plaza.turku@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Plaza

      Bo på Scandic Plaza, som ligger centralt i byen Turku.

      span id="result_box" lang="da" closure_uid_xum6v7="252" c="4" a="undefined">Scandic Plaza Turku er beliggende i centrum af byen, tæt på markedet og gågaden. Når du bor på Scandic Plaza kan du nyde shopping i Hansa shoppingcenter overfor hotellet og udforske Turkus seværdigheder, så som Turku Katedralen. Turkus restauranter og shoppinggader ligger kun en kort gåtur fra hotellet.
      Det er nemt at holde sig i form på Scandic Plaza. Her kan du træne i vores fitnesscenter, som er åbent dørgnet rundt og slappe af i saunaen. Lån en cykel fra hotellets reception og udforsk Turkus seværdigheder såsom floden Aura. Efter en anstrengende dag, kan du nyde en middag i hotellets restaurant. På Scandic Plaza, tilbyder vi også mødelokaler og trådløst internet


      Scandic Plaza har 118 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Plaza er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Garage, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Plazas miljømærkning er Svanemærket.

      Scandic Plaza har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Turku Lufthavn 8 km. Hotellet er 0,8 km fra togstation.

      Hotel Scandic Plaza i Turku har en central beliggenhed i hjertet af byen Turku og ligger i nærheden af byens seværdigheder.

      Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Garage, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk