Scandic Stavanger Forus
Bjødnabeen 2,
4033 Stavanger,
Norge
tlf: +47 21 61 48 00
fax: +47 21 61 48 11
stavangerforus@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Stavanger Forus

      Stavanger hotel ligger Forus forretningsområde. Hotellet har en restaurant, en bar, mødefaciliteter, afslapningsområde og trådløst internet.

      Hotel Scandic Stavanger Forus har en unik beliggenhed i hjertet af Forus forretningsområde, tæt på transport, spændende shopping, restauranter og caféer. Det tager kun 10 minutter at komme til Scandic Stavanger Forus hotel fra Stavanger Lufthavn og fra Stavanger centrum

      På Scandic Stavanger Forus kan du slappe af i et af vores komfortable værelser og nyde et ophold eller en ferie i Stavanger. Nyd et godt måltid i vores restaurant eller slap af med en drink i hotellets bar. Vi har mødelokaler og konferencefaciliteter for op til 500 deltagere til rådighed på hotellet og tilbyder trådløst internet overalt på hotellet.


      Scandic Stavanger Forus har 240 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Stavanger Forus er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Garage, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Stavanger Foruss miljømærkning er Planlagt.

      Scandic Stavanger Forus har en god beliggenhed.Det ligger 11 km fra centrum. Hotellet er 11 km fra togstation.

      Hotel Scandic Stavanger Forus ligger i Stavanger, den norske "Oliehovedstad". Dette moderne Stavanger hotel åbnede i juli 2011.


      Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Garage, Udendørs parkering, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk