Scandic Strand
Strandkaien 2-4,
5013 Bergen,
Norge
tlf: +47 55 593300
fax: +47 55 593333
strand@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Strand

      Centralt hotel i Bergen havn med enestående udsigt over Bergen. Hotellet har en populær bar, trådløst internet og fremragende møde- og konferencefaciliteter.

      Hotel Scandic Strand ligger ved Bergens havn og er kun en kort gåtur fra alle Bergens mest berømte attraktioner. I kulturbyen Bergen er der altid noget at udforske og fra hotel Scandic Strand har du let adgang til dem alle! Gå ikke glip af et besøg i Bryggen og dens historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du også tage en tur med Flåmsbanen, som kører forbi slugter, vandfald, floder og den smukke natur omkring Bergen

      På hotel Scandic Strand er der en fantastisk udsigt ud over Bergen både fra vores komfortable værelser og fra restauranten. Der er gratis adgang til internettet overalt på hotellet, og der kan købes drikkevarer, snacks og små måltider i vores minibutik, som er åben 24 timer i døgnet. Vores hotelbar er kendt som Norges bedste bar på grund af vores udvalg af single malt whisky og vores ekspertise. Forfatteren Gunnar Staalesens berømte hovedperson, Varg Veum, er en populær gæst på hotel Scandic Strand og dukker op i forskellige sammenhænge og kvarterer omkring hotellet. Vi har også 5 konferencelokaler, som kan have op til 80 personer.


      Scandic Strand har 98 værelser. 93 af disse er ikkeryger værelser. Scandic Strand er ikke handicapvenligt. Hotellet har: Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Strands miljømærkning er Planlagt.

      Scandic Strand har en god beliggenhed.Det ligger 0 km fra centrum. Afstand til Bergen Lufthavn 25 km. Hotellet er 0,8 km fra togstation.

      Hotel Scandic Strand i Bergen har en fantastisk beliggenhed midt i byen og er kun en kort gåtur fra Bergens attraktioner og har en storslået udsigt over Bergen by.

      Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk