Scandic Vulkan
Maridalsveien 13 A,
0175 Oslo,
Norge
tlf: +47 21 05 71 00
fax: +47 21 05 71 11
vulkan@scandichotels.com
Hotellets hjemmeside

TILBAGE

TRIPADVISOR SKRIVER


Scandic Vulkan

      Dette moderne hotel i Oslo har en attraktiv beliggenhed i Oslos Vulkan område, kun 2 km fra det centrale Oslo. Hotel Scandic Vulkan åbnede i oktober 2011.

      Det nye Scandic Vulkan hotel har en fantastisk beliggenhed i Vulkan-området, lige nord for det centrale Oslo og ved Akerselva-floden. Vulkan er en del af Oslo, der repræsenterer innovation, kreativitet og kultur. Hotellet ligger også tæt på Oslos moderne Grunerlokka-område med masser af hyggelige caféer, barer og parker samt flere kulturinstitutioner og kreative kollegier. Oslos centrum og populære attraktioner er kun en 2 km gåtur fra Hotel Scandic Vulkan

      Når du bor på hotel Scandic Vulkan, skal du prøve at besøge vores populære restaurant V. Vores restaurant serverer gode lokale retter og er et afslappet og uformelt mødested fra morgen til aften. Du kan også nyde en drink i hotellets bar eller arrangere en konference eller et møde hos os. Med solceller, geotermisk energi og andre smarte løsninger med fokus på miljøet, er Scandic Vulkan det første hotel i Norge med den norske betegnelse »Energi klasse A


      Scandic Vulkan har 149 værelser. Alle værelserne er ikkeryger værelser. Scandic Vulkan er handicapvenligt. Hotellet har: Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet. Scandic Vulkans miljømærkning er Planlagt.

      Scandic Vulkan har en god beliggenhed.Det ligger 2,2 km fra centrum. Afstand til Oslo lufthavn Gardermoen 48,5 km. Hotellet er 2,2 km fra togstation.

      Dette moderne hotel i Oslo har en attraktiv beliggenhed i Oslos Vulkan område, kun 2 km fra det centrale Oslo. Hotel Scandic Vulkan åbnede i oktober 2011.

      Handicapvenlige værelser, Afslapning og sundhed, Restaurant og bar, Minibutik, Møder og konference, Trådløst internet

     

Den grønne pil på kortet markerer hotellets placering.


Vis stort kort
Privacy Policy
Site Sequrity Statement
Site Map
Copyright (c) 2012- Hotels-Online.dk